ER5A7747.jpg

KY-Speksi on Aallon kyltereiden ja muiden aaltolaisten tuottama interaktivinen komedianäytelmä, joka yhdistelee niin musiikkia, tanssia kuin opiskelijahuumoria. 

 

Se, mikä tekee speksistä juuri speksin, on yleisön mahdollisuus osallistua näytelmään milloin tahansa huutamalla "Omstart!", jolloin edellinen kohtaus näytellään uudestaan. Nerokkailla lisämääreillä, kuten "Omstart, ruotsiksi!", näyttelijät joutuvat improvisoimaan, jolloin tuloksena voi olla entistä huvittavampia kohtauksia tai kiusallisia tilanteita. 

KY-Speksi esittää uuden näytelmän uudella aikataululla joka vuosi lokakuussa Helsingissä ja myöhemmin syksyllä kiertueella muualla Suomessa. Marraskuussa haemme tekijöitä moneen eri tehtävään tulevaan tuotantoomme.

MIKÄ ON KY-SPEKSI?

LRM_EXPORT_20180209_143149.jpg

Tuottajat ja ohjaajat

Ohjaajat ovat speksin taiteellisia johtajia ja vastaavat lavailmeestä. Näyttelijöiden ohjaamisen lisäksi he toimivat läheisesti yhdessä tanssi-, tekniikka ja lavastus, puvustus ja maskeeraus -tiimien, bändin sekä käsikirjoittajien kanssa.

Tuottajat ovat speksin operatiivisia ja liiketoiminnallisia johtajia. Tuottajien vastuisiin kuuluvat speksin toiminnan suunnittelu, budjetointi, työryhmän rekrytointi ja speksin edistymisestä vastaaminen. Lisäksi he vastaavat suoraan speksin taustatiimeistä eli taloustiimistä sekä kiertue- ja tapahtumatiimistä.

TIIMIESITTELYT